Onsdag

hejhej....

igår efter jobb skulle jag o en kollega till chefens far och äta middag trodde jag. men han är konstnär, så vi skulle ha en målar lektion:P tog kanske en timme. hehehe. de trodde jag verkligen inte vi skulle göra. men det var faktiskt skitkul, han lärde oss någon speciell målning, så jag ska få min tavla sen någon dag:)

Efter vi var klara bjöd hans fru oss på vofflor och kaffe. gott:D Vofflorna som blev över fick vi med hem, hahaha. Både jag och Asta (min kollega) var svinhungriga....

yeees på kvällen träffade jag Jarek.. :)

puss

Tisdag

Godmorgon kära läsare:)

Gick upp halv sju, åt frukost, sen knacka det på dörren, Jarek (grannen) kom o var ledsen:/ aww. nu sover han på soffan:P Ska väcka han strax, för jag ska ta bussen halv 10 till jobb. Slutar klockan fem, och ikväll är jag och min kollega bjudna till arbetsgivarens far på middag:P (han startade och drev salongen först) Trevligt trevligt:)

synes...


Monday

Skönt med måndag:D
Ska ta bussen halv 9, och ta mig till bank och skatteverk, börjar sedan jobbet klockan tio:)

Gårdagen lämnade jag mammi vid kl 1, sedan gick jag in till min granne som är två killar(kusiner) stannade där någon timme drack kaffe o snacka sen gick jag och han ena in till mig, kollade film o så.. dom är sjukt snälla:)
Nu känner man någon utanför jobbet, hahah!
Ikväll kommer jag hem vid halv sex och tror att jag skulle träffa honom igen.. :P Will see..

Varför ska man ha klädproblem varje morgon?? Hate it! Tar mig alltid långa stunder att bli klar med kläderna!

Nej ni.... ha en underbar dag, det ska jag:)


Söndag

Hej gott folk...

Idag är det söndag, skönt, har varit en tuff start på jobbet denna veckan;) Eller ja, har man inte gjort något på en månad så blir tre jobbedagar hårt, hahaha:)

Så alla vet som brukar kommentera, jag kommer inte svara på varenda kommentar, pallar inte, har ingen tid längre, bryr mig inte om att statistiken sjunker, för tillfället bloggar jag för dom som vill läsa min blogg, inte för dom som vill ha svar på mina kommentarer för att själv höja sin statistik=)=)

Igår (lördag) jobbade jag fyra timmar. Bussen börjar inte gå försen vid tio eller något och jag skulle börja nio, så att min chefs pappa (som faktiskt startade denna salongen) han hämtade upp mig här jag bor och körde mig till jobb. Mycket snällt!

Slutade sedan klockan ett, gick en runda med mor, köpte mat, sen åkte vi hem och bara myste. Om några timmar ska jag lämna henne vid bussen så ska hon till flyget för att åka tillbaka till Skåne igen:) Kommer sakna henne, men de blir skönt att vara här själv också och bara köra sin grej=)

make love not war


Dag 2

Härligt härligt. Det kändes faktiskt inte så pirrigt att börja igår, jag tror det var för att min chef tog så bra hand om mig i förrigår.. :)

Men min första jobbedag igår gick suveränt. Trevliga arbetskamrater, två tjejer från Litauen jobbar där och har jobbat där runt 1 år, dom pratar engelska. Och det var en annan tjej där också som ska jobba extra 4 ggr i månaden typ, för att sedan gå lärling där. Hon kom jag mycket bra överrens med.

Jag tog en herrklipp och en slingkund igår=) Det gick väl helt okej, kunde gjort lite bättre klipp men han blev nöjd iallafall:P

Nu väntas frukost, dusch, smink, kläder för att sedan ta buss mot city:P


Off to work

Heeeej alla glada och ledsna för den delen...

Jag mår suveränt.

I tisdes tog vi tåg till kastrup från Lund, när vi kom fram fick vi veta att mitt flyg var inställd och att de bokat om min flight till nästa, efter 2,5 timme, när vi var framme i Oslo väntade vi 3 timmar på flyg mot sogndal. Hahaa det flyget rymde ca 40-50 pers bara, det var som ett privatjet, riktigt annorlunda, dessutom mellanlandade vi i en stad och släppte av/och på passagerare, sedan lyfte vi igen till Sogndal där vi skulle hoppa av.;)

Därefter blev det buss till Vesterland, där jag bor, i en helt egen stuga, stor och fin är den, jag trivs deluxe!!

Igår mötte jag upp min arbetsgivare, sen gick vi hem till mig och pratade en lång stund, efter det tog han med mig i vilen på sieghtseen, han visade mig runt till matbutiker, museum o.s.v. visade var allt låg som jag behövde veta. Även en hästgård (eftersom jag är intresserad av det).

Vidare körde vi hem till honom och han fru och deras minste pojk som var 11 månader, skitsöt, vi drack kaffe där någon timme. Supertrevliga, sedan åkte v alla 4 in till centrum körde omkring där och visade mig runt, sen gick jag o hans fru till salongen och hälsade på.

Japp sedan kördes jag hem, jag o mammi lagade god mat tillsammans:):) Eller helt ärligt så lagade hon maten;)

Idag är det äntligen OFF TO WORK, härligt! Ska om en timme ta bussen in och köpa busskort, sedan ska jag till salongen och jubba=) Najs:)

Ni får fortsätta att chilla med svar på era kommentarer, men i promise dom kommer någongång;)


here i am

Jag svarar på era kommentarer i helgen, men här får ni ett smakprov på hur jag bor:)

Laalee


RSS 2.0